Ομιλητές
Γνωρίστε τους ομιλητές του RGC 2025
Νίκος Ματσάνκος

Υπεύθυνος Έργων & Σχεδιασμού InterMediaKT

Ο Νίκος Ματσάκος είναι Project & Design Manager με πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό ψηφιακών εργαλείων και εμπειριών, την οπτική επικοινωνία, και το branding. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΑΜΚΕ InterMediaKT, που συνδιάζει τα τεχνολογικά εργαλεία με την εκπαίδευση, ενώ παράλληλα έχει συνιδρύσει την ΑΜΚΕ Openous, με δράσεις σε εκπαίδευση, ψυχική υγεία και ένταξη, και τη startup Starsleep, που προωθεί την καινοτομία - στον τομέα του ύπνου στη φύση - και την ευεξία μέσω τεχνολογίας.

Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 50 ευρωπαϊκά έργα, σχεδιάζοντας e-learning εργαλεία, websites, καμπάνιες και οπτικές ταυτότητες με κοινωνικό αντίκτυπο. Μέσα από τη συνεργασία του με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς, έχει συμβάλει στη δημιουργία διαδραστικών e-learning εργαλείων, websites, videos και καμπανιών ευαισθητοποίησης με κοινωνικό αντίκτυπο. Παράλληλα, έχει υποστηρίξει αθλητικές ομοσπονδίες και οργανισμούς στην προσέλκυση χορηγιών, ενισχύοντας τη σύνδεση επιχειρήσεων και αθλητισμού.

Ο Νίκος είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στα πληροφοριακά συστήματα και ολοκληρώνει MSc στο Sport Management, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σύνδεση αθλητισμού, τεχνολογίας και εμπειρίας χρήστη. Με ισχυρό δίκτυο, πολυετή συμμετοχή σε έργα με κοινωνικό αντίκτυπο και αποδεδειγμένες ικανότητες στη δημιουργία οπτικής ταυτότητας, επιδιώκει να ενισχύει οργανισμούς και startups με καινοτόμες, βιώσιμες και προσβάσιμες λύσεις.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Κάντε την εγγραφή σας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα του συνεδρίου