Πέτρος Παραγυιός
Ο Πέτρος Παραγυιός είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια πίσω από κάθε πτυχή της επιχείρησης «Στέφος» . Είναι πάντα παρών και έχει λόγο (και την τελική ευθύνη) στην επεξεργασία, την συσκευασία και την προώθηση του εκλεκτού εδέσματος. Νησιώτης ο ίδιος με καταγωγή από την Κάρπαθο, ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση της συζύγου του και με αμέριστο ζήλο κατάφερε να πάει την παραδοσιακή επιχείρηση πολλά μέτρα μπροστά στον επιχειρηματικό στίβο.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 με έδρα το Αιτωλικό, και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Μπούζα Αιτωλικού, επεξεργάζεται, συσκευάζει και προωθεί προϊόντα της ανοιχτής θάλασσας, της λιμνοθάλασσας και προϊόντα υδατοκαλλιέργειας. Μια ομάδα τεχνολόγων τροφίμων και έμπειρων ειδικών στην προώθηση των προϊόντων, ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να προσανατολίσουν την εταιρεία στην ευρύτερη ελληνική και τη διεθνή αγορά, παντρεύοντας την παράδοση με την καινοτομία. Εκτός από το παραδοσιακό αυγοτάραχο μέσα σε κερί, η εταιρεία «Στέφος» παράγει καπνιστό αυγοτάραχο, τρίμμα και αυγοτάραχο σε φέτες μέσα σε ηλιέλαιο.