Μιχάλης Στάγκος

4c6dc8ade99b59e281df678c2be91bbc8e24167a

O Μιχάλης είναι ένας δημιουργικός επιχειρηματίας. Eίναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της MSCOMM, μιας πολλαπλά βραβευμένης εταιρίας oλικής επικοινωνίας. Το όραμα του για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος με στόχο την ανάδειξη νέων επιχειρηματιών και καινοτόμων εταιρειών τον οδήγησε πριν δυο έτη στην ίδρυση των Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC). Aπό το 2012 είναι οικοδεσπότης και συντονιστής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με ενεργή πολιτική δράση, υπήρξε συνεργάτης στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Υπουργείο Εξωτερικών. Στο παρελθόν, έχει διατελέσει Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιστορικού Αρχείου του ΥΠΕΞ & του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου.
Είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Δ.Σ. των Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ), μέντορας του ευρωπαϊκού δικτύου Βusiness Mentors, και μέλος στο Τask Force του European Institute for Gender Equality (EIGE), στο Global Executive Forum του Economist Intelligence Unit, στο European Institute του LSE και άλλα.
Υπήρξε εμπνευστής και υπεύθυνος έκδοσης του εβδομαδιαίου ένθετου των Νέων “Ανοικτό MBA”. Έχει εργαστεί στην Καθημερινή, στονFlash 9.61, στο MEGA Channel, στον Οικονομικό Ταχυδρόμο κ.α., ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα έντυπα.
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες, Επικοινωνία και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο London School of Economics (LSE), υπότροφος του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Μπότση και της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών. Έχει τιμηθεί από την Βαλκανική Επιτροπή Στρατιωτικής Ιατρικής.