Speakers
Meet our RGC 2024 speakers
Stefanos Agiasoglou
CEO, OSY

Ο Στέφανος Αγιάσογλου είναι κάτοχος MBA στον Στρατηγικό Σχεδιασμό από το Πανεπιστήμιο Aston.

Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Wolverhampton, όπου και έλαβε πτυχίο με άριστα στα Οικονομικά με ειδίκευση στο Business Analysis.

Η επαγγελματική του εμπειρία, για περισσότερα από 35 χρόνια, περιλαμβάνει θέσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα – μεταξύ άλλων και σε Υπουργεία. Διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Δύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε. (Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. ) κατά την περίοδο 2013-2016. Κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του στην Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. ήταν υπεύθυνος για την προώθηση του οράματος για την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας. Νωρίτερα είχε διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος /Γενικός Διευθυντής στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. (Ο.Σ.Κ. Α.Ε.) για έξι χρόνια, όπου κατά τη διάρκεια της θητείας του του υλοποιήθηκε ο σχεδιασμός του πρώτου έργου ΣΔΙΤ – για την κατασκευή 24 σχολικών μονάδων στην Περιφέρεια Αττικής και την υλοποίηση ενός κοινού έργου κατασκευής σχολικών μονάδων διάρκειας 6 ετών με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε κρίσιμες διευθυντικές θέσεις. Έχει υπάρξει επίσης σύμβουλος επιχειρήσεων με σημαντικές συνεργασίες σε επιχειρήσεις, καθώς και σε πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ.

Sign up to our newsletter

Sign up and keep up to date with the latest news & articles of the conference.