Speakers
Meet our RGC 2025 speakers
Christos Apostolopoulos

Δ/ντης Ολικής Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων & μέλος του ΔΣ, FrieslandCampica Hellas A.E

Πτυχιούχος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Διδακτορικό στην Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Reading, Μεγάλης Βρετανίας.

Εργάσθηκε ως Ανώτερο Επιστημονικό Στέλεχος Ινστιτούτο Έρευνας Τροφίμων της Μεγάλης Βρετανίας (IFR) για 3 χρόνια. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος Κέντρου Βιομημιτικης του Πανεπιστήμιου Reading & Ακαδημαϊκό προσωπικό του (3 χρόνια). Ήταν Γενικός Δ/ντης Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος (7 χρόνια) και Γενικός Δ/ντης στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για 3 χρόνια. Υπήρξε μέλος του Συμβουλίου του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας (4 χρόνια) και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών Ελλάδος (ΣΕΠΤΕ).

Σήμερα είναι Δ/ντης Ολικής Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων και μέλος του ΔΣ της FrieslandCampica Hellas A.E. Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ) & Μέλος της Επιστημονικής και της Συντονιστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

Sign up to our newsletter

Sign up and keep up to date with the latest news & articles of the conference.